, , ,

Kufje me fish lighting Iphone 100 % origjinale


Kufje me fish lighting Iphone 100 % origjinale

Ndryshe nga kufjet tradicionale të rrumbullakëta, EarPods janë krijuar bazuar në gjeometrinë e veshit. Kjo është arsyeja pse ata përshtaten më shumë njerëz se çdo kufje tjetër. Altoparlantët në EarPods janë krijuar për të minimizuar rrjedhjen e zhurmës dhe për të maksimizuar daljen e zërit, duke ju dhënë zë cilësor. EarPods me lidhës Lightning kanë një telekomandë të integruar që ju lejon të rregulloni volumin, të kontrolloni riprodhimin e muzikës dhe videove dhe t’u përgjigjeni ose t’i përfundoni telefonatat me prekjen e një butoni.

Zhvilluar nga Apple

Bas më i thellë, më i pasur

Mbrojtje më e mirë kundër djersës dhe ujit

Kontrolli i riprodhimit të muzikës dhe videove

Përgjigjuni dhe përfundoni thirrjet

3,000 L

SHOPPING CART

close