Kufje me Bluetooth Yosonda Y69


Kufje me Bluetooth Yosonda Y69

Kufjet bluetooth Yosonda Y69 plotësojnë nevojat tuaja përmes Bluetooth.

Nivel të lartë basi dhe fuqie, dhe për shkak të dizajnit të vogël dhe të lehtë të këtij produkti, ju mund të shijoni përdorimin i pa dëmtuar veshët.

Dizajni ergonomik i këtij produkti ju ka bërë të mos ndjeni lodhje apo dhimbje në zonën e veshit kur e përdorni për një kohë të gjatë. Pavarësisht nëse përdorni AirPods me një vesh ose me dy veshë, çipi i përdorur rregullon automatikisht luajtjen e zërit dhe performancën e mikrofonit sipas mënyrës se si e përdorni.

1,500 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close