, , ,

Kufje me Bluetooth Picun B8


Kufje Bluetooth Picun B8

Bota e zhurmshme rreth jush mbyllet nga Picun B8. Thjesht ndizini dhe kënaquni me tingullin e rafinuar të kësaj kufjeje . 

– Bluetooth V5.0 & Kontroll me prekje:

Audio më e pastërnëpërmjet Bluetooth V5.0, kontrolli inteligjent e bën teknologjinë thelbësore për jetën tuaj moderne.

– Bateri deri në 3 orë

Picun Bluetooth ofron cilësi të jashtëzakonshme audio me një karikim të vetëm.

– Muzika pothuajse e prekshme:

Drejtues me fuqi të lartë 50 mm të cilët ruajnë të gjitha detajet e tyre muzikore dhe i afrohen sa më shumë regjistrimit origjinal.

– Qëndroni gjithmonë të rehatshëm:

Mbulesat e gjera të buta japin përshtatje të shkëlqyeshme, sigurojnë një nivel të lartë komoditeti gjatë përdorimit

– Mikrofon HD:

Mikrofoni i integruar dhe butoni  mundësojnë kontrollin me lehtësi të muzikës dhe telefonatave tuaja 

2,490 L

SHOPPING CART

close