-41%
,

Kufje me Bluetooth KTP-100


Kufjet janë të dizajnuara në kontrast me altoparlantët që prodhojnë zë stereo të pastër. 

Rregullimi i volumit, ndërrimi i këngëve, përgjigjja/refuzimi i thirrjeve hyrëse dhe mbyllja e telefonatave mund të arrihet nga butonat funksionalë të kësaj kufje.

Dizajni i palosshëm dhe i lehtë është përshtatur nga këto kufje në mënyrë që të jetë e lehtë për ju t’i mbani kudo dhe në çdo kohë.

E bërë nga materiali ABS, ka një performancë të mirë në përdorimin tuaj të përditshëm.

Kufjet janë të përshtatshme për muzikë, lojëra dhe mund të përdoren jashtë dhe brenda. Ju mund të shijoni një stereo të qartë me ndihmën e këtyre kufjeve.

Suporton kartë TF 

Lidhje me Wireless 5.0

990 L 1,690 L

SHOPPING CART

close