,

Kufje me bluetooth JBL Tune 510BT


Kufje me bluetooth JBL Tune 510BT

100 % origjinale

Bas total, gjatë gjithë ditës.

Me kufjet JBL Tune 510BT ju mund të transmetoni tinguj të fuqishëm JBL Pure Bass pa kabllo, pa nëse dhe por. Këto kufje të lehta për t’u përdorur ofrojnë deri në 40 orë kënaqësi të pastër dhe mund të rikarikohen në vetëm 5 minuta me kabllon e karikimit USB-C për 2 orë të tjera kënaqësi dëgjimi. Nëse merrni një telefonatë ndërsa shikoni një video në një pajisje tjetër, JBL Tune 510BT kalon pa probleme në pajisjen tuaj celulare. Kufjet JBL Tune 510BT me Bluetooth 5.0 janë kaq të lehta për t’u përdorur, saqë mund të lidheni me Siri ose Google pa përdorur telefonin tuaj. Kufjet JBL Tune 510BT vijnë në një larmi ngjyrash të freskëta dhe palosen lehtësisht për përdorim në lëvizje. Kështu ofron një zgjidhje grab ‘n’ go që ka shoqërimin muzikor për çdo fushë të jetës.

5,490 L

SHOPPING CART

close