,

Kufje me Bluetooth JBL KD20


Kufje JBL KD20

Ofertë 🔥 

• Shumë funksione mahnitëse

• Kufjet stereo Bluetooth KD-20 janë një kufje mjaft e rehatshme 

• Lidhet me telefonin tuaj celular ose pajisjen audio me aktivizim Bluetooth dhe ju lejon të kënaqeni duke dëgjuar muzikën tuaj të preferuar.

• Gjithashtu bëni dhe merrni telefonata pa duar. 

• Ai mbështet të gjitha llojet e pajisjeve të aktivizuara Bluetooth si telefon celular, laptop, Mp3 /4/5 gjithashtu Notebook duke përfshirë iPhone, iPad, iPod.

• Versioni i Bluetooth 4.2

• Muzika/Koha e bisedës 7 – 9 orë

• Distanca e transmetimit deri në 10 m

• Dizajni i palosshëm

• Ofron tingull të plotë dhe të qartë

1,390 L

SHOPPING CART

close