Kufje me Bluetooth Earldom BH103 5.0


Kufje me Bluetooth Earldom BH103 5.0

• Tingull me cilësi të lartë dhe lidhje e qëndrueshme

• Me teknologjinë Bluetooth 5.0, diapazoni i transmetimit me valë është deri në 10 metra

• Ofrojnë biseda telefonike të qarta kristal dhe muzikë stereo HD

• Kufja ofrojnë tingull stereo dhe muzikë me besueshmëri të lartë për një përvojë të përsosur dëgjimi

• Mund të përdoret si kufje sportive, lehtë për t’u përdorur: thjesht shtypni butonin e ndezjes dhe ndiqni tingujt , mund të lidhet automatikisht me një pajisje

1,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close