,

Kufje me Bluetooth A4TECH B27


Kufje me Bluetooth A4TECH B27

Bateri mbi 5 ore

Kudra ujit

Lidhje me Bluetooth V5.2

Super kualitet zeri dhe bass 

3,300 L

Diafragma hibride

M.O.C.I. është bërë nga bioteknologjia e avancuar me nano miceli të edukuar dhe fibra karboni. Me tingullin e nënshkrimit të 2Drumtek, që nxjerr trefishat e mprehta dhe rangun e mesëm me bas të thellë dhe të kënaqshëm.

Bluetooth V5.2

Bluetooth i avancuar v5.2 ofron një lidhje të qëndrueshme. E përputhshme me PC, laptopë, telefona celularë, tableta dhe pajisje të tjera.

Koha e riprodhimit 20 orë

Jetëgjatësia e baterisë mund të zgjasë deri në 5 orë për karikim. Thjesht rikarikoni kufjet tuaja për 15 orë të tjera lojë me kutinë e karikimit prej alumini.

Kontrolli në majë të gishtave

Vetëm me prekjen e gishtit, mund t’i përdorni për të luajtur këngën e mëparshme/tjetër, për të marrë/përfunduar telefonatat, për të futur asistentin zanor (Siri, etj).

Çiftim i shpejtë

Lidhet automatikisht me telefonin tuaj sapo të tërhiqeni nga kutia pas lidhjes së parë.

Transmetimi në mënyrë të pavarur

Kufjet e veshit mund të marrin telefonata duke përdorur njërën ose të dyja kufjet. Kjo ju lejon të alternoni rimbushjen e tyre.

Hyni në Voice Assistant

Bëhuni më të zgjuar me asistentin tuaj të preferuar të zërit, Google Assistant dhe Amazon Alexa dhe Siri, etj.

Rezistent ndaj ujit (IPX4)

Ideale për ata me një mënyrë jetese aktive, ju mund të stërviteni me meloditë tuaja të preferuara dhe të keni lirinë për të mbajtur këto kufje me valë gjatë një sërë aktivitetesh në natyrë.

Përshtatje e përsosur

Përfshin 2 palë krahë veshi (S/M) dhe 3 palë mëngë veshësh (S/M/L) për përvojë personale. I krijuar nga silikoni ultra premium, ai ofron dy herë rehati.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close