,

Kufje Gaming

Availability:

S’ka stok


XO GE-02 janë kufje për lojtarët. Pajisur me një kabllo të gjatë me kontroll të volumit dhe një mikrofon të veçantë që do të ndihmojë në kontakt me lojtarët e tjerë. Për më tepër, LED-të e integruara do të shtojnë më shumë efekte argëtimi.

Dalje usb dhe dy dalje AUX per mikrofon dhe Speaker

1,990 L

S’ka stok

XO GE-02 janë kufje për lojtarët. Pajisur me një kabllo të gjatë me kontroll të volumit dhe një mikrofon të veçantë që do të ndihmojë në kontakt me lojtarët e tjerë. Për më tepër, LED-të e integruara do të shtojnë më shumë efekte argëtimi.

Dalje usb dhe dy dalje AUX per mikrofon dhe Speaker

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close