Kufje Gaming X15 Pro


          🔥 Ofertë  🔥

– Shumë veçori tërheqëse janë integruar në këtë produkt :

– Bateri me performancë të lartë

– Dizajn i thjeshtë, i përshtatshëm për të gjitha moshat

– Teknologjia inteligjente e reduktimit të zhurmës njeh automatikisht volumin e zhurmës së ambientit dhe e izolon atë

– Secila prej kufjeve është e pajisur me çip të pajtueshëm me Bluetooth, kështu që mund të dëgjoni si me një vesh ashtu edhe me dy

– Është bërë nga ABS dhe materiali i komponentëve elektronikë

– Të pershtatshme per lojra, sport etj.

– Përdorim me prekje

1,390 L

SHOPPING CART

close