Kufje Gaming U20

Availability:

S’ka stok


🔥 Ofertë  🔥

– Aktivizoni Bluetooth pĂ«r t’u lidhur, pasi çiftimi i parĂ« Bluetooth tĂ« jetĂ« i suksesshĂ«m, ai do tĂ« lidhet automatikisht pas hapjes sĂ« kapakut

– Reduktimi i zhurmĂ«s: Shijoni efektet e telefonatave HD pa u ndikuar nga mjediset e zhurmshme

– PĂ«rputhshmĂ«ri e fortĂ«: PavarĂ«sisht markĂ«s sĂ« telefonit celular dhe modelit, pajisjet me Bluetooth mund ta pĂ«rdorin kĂ«tĂ« kufje

– Komode me veshin,zgjidhni kapakĂ«t e veshĂ«ve me madhĂ«sinĂ« e duhur qĂ« ju pĂ«rshtatet.

– Bluetooth Wireless 5.1,  4 – 4.5 h dĂ«gjim muzike,  Kasa LED

– Me njĂ« prekje pĂ«r tĂ« ndĂ«rruar kĂ«ngĂ«t, rregullimin i volumit

– MuzikĂ« me cilĂ«si tĂ« lartĂ«, zĂ« stereo dhe i fortĂ«

– KonsumojnĂ« shumĂ« pak energji

2,190 L

S’ka stok

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close