,

KUFJE GAMING MONSTER AIRMARS N1 (ME KABULL)


Monster Gaming Airmars N1

Lëkurë Memory Foam + Lëkurë proteinike sintetike

Unaze koke adaptive

Mikrofoni fiks me drejtim gjithëpërfshirës

Me eleminues per zhurmat e jashtme

Tingulli stereo 7.1

Drita Led

Lidhje me kabull 3,5mm dhe USB

Kabull me gjatësi 2.1 m

3,490 L

SHOPPING CART

close