Kufje Gaming me Bluetooth PM9


Kufje me Bluetooth PM 9 për lojëra , me dizajn unik dhe komod.

Tinguj me cilësi të lartë, ofrojn tinguj të qartë.

Mikrofon me cilësi të lartë për reduktimin e zhurmave mjedisore. Edhe nëse jeni në një rrugë plot zhurmë, mund të komunikoni qartë dhe pa probleme.

Lidhje me valë. Mbështetje për Android/iOS/Windiows 

Kohë transmetimi deri në 5 orë

Kufjet Gaming trasmetojnë pa asnjë vonesë.

1,390 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close