,

Kufje Gaming JBL Quantum 200


Kufje Gaming JBL Quantum 200

Gjithmonë një tingull përpara, JBL e kupton se tingulli i mirë është thelbësor për një lojë të suksesshme konkurruese – nga ndjekja e kundërshtarëve në lojërat FPS deri te betejat epike MOBA

Nënshkrimi JBL QuantumSound: Nga hapi më i vogël deri te shpërthimi më i fortë, ofrohet një përvojë e qartë dhe realiste e zërit – në mënyrë që asnjë goditje, kërcim apo gjuajtje të mos shkojë keq

Për komunikim të qartë brenda lojës, mikrofoni i drejtimit Boom Mic ndan zërat e lojtarëve nga zhurma e sfondit dhe përfshin teknologjinë e anulimit të jehonës

Qoftë PC, PS5, PS4, Mac, Xbox X, S dhe One, PlayStation, Nintendo Switch, telefon celular ose VR – kufjet me veshët e lëkurës PU me shkumë memorie janë gati për çdo maratonë lojrash

Përmbajtja e kutisë: 1 x kufje lojërash mbi vesh Quantum 200 në ngjyrë të zezë nga JBL / aftësi shumë-platformësh me fole 3.5 mm dhe ndarës PC / duke përfshirë mikrofonin e ndezjes.

6,500 L

SHOPPING CART

close