,

Kufje Gaming Bloody G230


Kufje Gaming Bloody G230

Dalja USB  + AUX

Sterreo Sound

Gaming Head

2,700 L

Tingull rrethues stereo

Altoparlanti me precizion të lartë 50 mm e pozicionit të tingullit të pajisjes në vesh për fotografinë e tingullit të lojës.

Njësia e altoparlantëve 50 mm

Diafragma unike e prerë me lazer ofron një riprodhim të saktë të audios së lojës.

Mikrofoni i rrotullueshëm.

Mikrofoni i rrotullueshëm për anulimin e zhurmës në të gjitha drejtimin. e bën komunikimin të qartë dhe të natyrshëm.

Mbushëse veshësh nga lëkure të buta

Mbështetja e ergonomisë së madhe të veshit prej lëkure të buta rehati premium për lojën të zgjatur.

Ndriçim i gjallë neoni

Dritat e ndezura neoni janë projektuar në kufjet e veshit, duke theksuar atmosferën e lojës.

SHOPPING CART

close