-15%
,

Kufje Gaming AIRMARS XKT09


– MONSTER XKT09- 5.2 çip Bluetooth, lojë TWS bas, stereo në tingull rrethues në vesh

– E bukur dhe në modë: Këto kufje janë një punim i shkëlqyer, kufje me pamje të shkëlqyer dhe mjeshtëri të hollë, e cila ju jep një ndjesi komode për përdorimin tuaj.

– I besueshëm dhe i qëndrueshëm: Kufjet Bluetooth miratojnë një dizajn të integruar, i cili është i sigurt dhe i besueshëm për t’u përdorur, nuk ka nevojë për modalitetin e burimit të jashtëm të energjisë. Teli proteinik me cilësi të lartë, karikimi është i përshtatshëm dhe i besueshëm për t’u përdorur.

– Versioni Bluetooth: V5.2

– Transmetimi Bluetooth: Rreth 15 m

– Madhësia e makinës: 13 mm

– Ndërfaqja e karikimit: Lloji-C

– Kapaciteti i baterisë: 300 mAh + 30 mAh * 2

2,300 L 2,700 L

SHOPPING CART

close