, , ,

Kufje Bluetooth AWEI A710BL


Kufje Bluetooth AWEI A710BL

– Kufje bluetooth cilësore me estetikë të lartë dhe performancë të shkëlqyer.

– Jastëkët e kufjeve janë prej materiali special, duke ofruar rehati dhe izolim të shkëlqyer të tingujve të jashtëm

– Me A710BL nuk do të privoheni kurrë nga muzika sepse bateria e integruar 300 mAh është e mjaftueshme për të luajtur muzikë deri në 13 orë, por edhe nëse ajo mbaron, ato mbështesin riprodhimin me kabllo

– Ato janë të palosshme dhe transportohen lehtësisht, pasi zënë pak hapësirë

– Prodhimi deri në 13 orë me një karikim të vetëm

– Jastëkë të butë

– Tingull superior i basit

– Me funksion ANC (Active Noise Cancellation).

– Lidhje pa tela dhe me tela

– Mikrofon i integruar

– Dizajn i palosshëm

3,500 L

SHOPPING CART

close