, ,

Kufje Beats studio wireless

Availability:

S’ka stok


Kufjet pa kabëll pa tel të Beats Studio3 ofrojnë një përvojë dëgjimore superiore me të gjitha tiparet mahnitëse që mund t’ju duhen ndoshta për të shijuar plotësisht muzikën tuaj.

Beats Pure ANC (Anulimi i Zhurmës Përshtatëse)
Kalibrimi audio në kohë reale
Merrni telefonata, kaloni këngë, kontrolloni volumin dhe aktivizoni siri nga kufjet tuaja
Jetëgjatësia e baterisë deri në 22 orë
Projektuar për komoditet afatgjatë

1,990 L

S’ka stok