-28%
,

Kufje Beats Pro


2,500 L 3,490 L

Anulimi i Zhurmës Aktive (ANC) bllokon zhurmën e jashtme.

Beats ’Pure ANC përshtatet me zhurmën e jashtme dhe përshtatet duke ruajtur cilësinë e audios.

Sistemi akustik i avancuar jep tinguj të fuqishëm me tonalitet të balancuar.

Deri në 22 orë kohë dëgjimi.

Auto On/Off kur shpalosni dhe palosni kufjet tuaja.

Projektuar në mënyrë ergonomike për rehati optimale dhe konsum të zgjatur.

Kontrolle të integruara pa probleme në vesh për muzikë, thirrje telefonike dhe aftësi zanore.

Përmirësimi i performancës së telefonatave dhe trajtimi i thirrjeve.

Klasa 1 Bluetooth për gamë të zgjeruar.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close