,

Kounga FitPro Tonic Smartwatch

Availability:

1 stok


Mates i rrahjeve te zemrës, presionit te gjakut, hapave dhe më shumë..

Sensori dhe çipi i avancuar  mban gjurmët e aktiviteteve tuaja të përditshme. Me stërvitjen tuaj Buddy mund të monitoroni presionin e gjakut, rrahjet e zemrës, distancën e ecur, hapat, kaloritë e djegura dhe shumë më tepër.

THIRRJET DHE MESAZHET NË KYCIN TUAJ: Lëreni Fit Pro Tonic t’ju ndihmojë të jeni në shpejtësi dhe të organizuar. Merrni telefonata, kalendar, SMS dhe njoftime nga aplikacione të tjera si Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram dhe Twitter në FitPro Tonic tuaj.

KUJTUESI PËR GJUMIN DHE PIJET: Merr rikujtues për të shmangur qëndrimin e ulur, të hidratuar dhe madje mund të monitorosh orët e gjumit për të qenë të freskët në mëngjes dhe për të siguruar një jetë më të shëndetshme.

EKRAN HD ME BATERI AFATGJATE : Me një ekran me ngjyra të plota me definicion të lartë, jetëgjatësi të gjatë të baterisë dhe brez shumë të rehatshëm, do ta gjeni FitPro Tonic shokun e përsosur të stërvitjes. Çertifikuar nga CE dhe ROHS.

GJENI TELEFONIN TUAJ DHE FUNKSIONET E TJERA: Tonic ka shumë funksione duke përfshirë kërkimin në pajisjen time, alarmet, SP02 dhe mbështet Android 4.2 ose më lart, IOS 8.0 ose më lart ose BT4.0.

690 L

1 stok

Marka : Kounga

Pedometër me ngjyra

Pajisjet e përshtatshme : Smartphone , Telefona Android

Sistemi operativ : Ios, Android

Teknologjia e lidhjes : Bluetooth

Aplikacioni  mbështetes:  Fitness Tracker, Sleep Monitor, Amirers, Messages, Phone, Calendar, Pedometer, Heart Monitor

Standardi i komunikimit me valë : Bluetooth

Përbërja e qelizave të baterisë : Litium

Dimensionet e artikullit:  L x P x L 26,5 x 1 x 2,2 centimetra

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,