, ,

Kornize dixhitale per foto 10.1inch


Kornize dixhitale per foto 10.1inch

•Korniza dixhitale e fotografisë FRAMEO 10,1 inç 800*1280 IPS 

•WIFI

•Kornizë fotografike dixhitale me kapacitet të madh 32GB dhe pa pagesë

•Frameo APP – Përdorni telefonin tuaj inteligjent për të shkarkuar APP-në “Frameo” në App Store dhe Google Store

•Ekran me prekje HD

•Mbështet fotot dhe videot e shkurtra FHD 1920*1080P

6,990 L

SHOPPING CART

close