,

Kontroller 48V


Kontroller 48V

• Cilësi e lartë për përdorim profesional

• Zëvendësim perfekt për pjesët e vjetra origjinale të thyera

• Ndihmon për të riparuar skuterin tuaj dhe për ta bërë atë të funksionojë siç duhet

• Përdoret për skuterët elektrikë 10 inç si KUGOO M4, etj

5,990 L

SHOPPING CART

close