Kompresor Earldom


Kompresor Earldom

– Me një presion maksimal prej 150 PSI dhe fluks ajri prej 34 L/Min, ai mund të fryjë gomat shpejt. Për shembull, pompa mund të fryjë një gomë makine nga 25 në 36 PSI në vetëm 1 minutë, ndërsa fryrja e plotë nga 0 në 36 PSI zgjat vetëm 5 minuta, duke e bërë atë ideale për fryrjen e makinave.

– Nuk ka më nevojë të karikoni ose të rrini në radhë në pikën e karburantit për të fryrë. Futeni atë në makinën tuaj dhe më pas mund të fryni goma, topa ose objekte të tjera që fryhen.

– Me një çip të përmirësuar me precizion të lartë, kompresori ynë i ajrit përmirëson saktësinë e zbulimit të presionit të gomave në ±0,5 PSI. Ekrani i madh LCD tregon vlerat e presionit në kohë reale për vëzhgim dhe funksionim të lehtë. Pompa gjithashtu fiket automatikisht kur arrin vlerën e paracaktuar për të parandaluar mbifryrjen dhe vlera e paracaktuar e fundit memorizohet për të shmangur operacionet e përsëritura

– Fryerja e gomave ka 4 mënyra të paravendosura të fryrjes (biçikleta, motoçikleta, makina dhe topa), 4 njësi matëse presioni, KSI, PA, C atë ju lejon të vendosni vlerat e presionit prej 3-150 PSI sipas objekteve të fryrjes, ndërsa mënyrat e paracaktuara plotësojnë nevojat e ndryshme të inflacionit

– Pompa e ajrit përmban gjithashtu një dritë LED në errësirë. Ai ofron 3 mënyra ndriçimi (SOS, gjithmonë i ndritshëm, strobe), duke e bërë atë të dobishëm për emergjencat në anë të rrugës dhe përdorimin e natës.  Nëse pompa ka funksionuar për 15 minuta, lëreni të pushojë për 10 minuta

3,800 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close