, , ,

KOMPRESOR AJRI ELEKTRONIK 70mai


Kompresori elektronik i ajrit 70mai i cili prodhohet nga marka e njohur boterore Xiaomi, eshte nje aksesor i domosdoshem qe ju sjell shume lehtesime ne jeten e perditshme.

Kompresor portativ me nje dizajn te vecante.I perber me strukture metali, ndersa cilindri i ajrit  eshte bere nga alumini. 

Perdorim me prekje dhe me ekran dixhital i cili tregon numrin e presjonit te fryrjes dhe modalitetet se cfare do fryje kompresori.

I pershtatshem per fryrjen e; Gomave te automjeteve, motorrcikletave, bicikletave, topave, aksesoreve te plazhit (komerdare, dyshek me ajer, pishinave), etj… .

Me presion te larte fryrje deri ne 7 bar.

Me nderprerje automatike te fryrjes kur arrihet presioni i duhur.

Furnizohet me energji elektrike nga vendi i ndezjes se duhanit ne makine.

Shoqerohet me 3 koka pershtatese fryerje.

5,490 L

SHOPPING CART

close