, , , ,

KOKE KARIKUESI ORIGJINAL SAMSUNG 25W USB-C


Koke karikuesi origjinale nga Samsung.

Me karikim 25W super te shpejt.

Funksinon me pajisje të përputhshme-3.0 PD C në C USB me përshtatës Type-C

Karikues ideal per modelet Samsung Galaxy S10 e lart dhe Samsung Note 10 e lart

Me chip sigurie te integruar i cili jep mbrojtje nga te gjitha problemet me rrymen.

1,190 L

SHOPPING CART

close