Koke Karikimi per Makine Usb + Type C 45 w Super Fast Charger


Koke Karikimi per Makine Usb + Type C 45 w Super Fast Charger

Mcdodo Digital është një karikues vërtet i shpejtë i makinave. 45 vat energji dhe dy porte USB dhe USB-C furnizojnë secilën nga pajisjet tuaja. Laptopi? Nuk ka problem 😉 Dy portat e karikimit ngarkojnë pajisjet tuaja shpejt dhe në mënyrë të sigurt dhe në të njëjtën kohë mbrojnë baterinë. Dizajni modern me ekran të integruar elektrizon dhe tërheq vëmendjen. Dhe çipi i pronarit siguron karikim të sigurt dhe të shpejtë

Shihni sa shpejt mund të jetë ngarkimi

Përparësitë:

Dizajn modern me ekran

2 porte karikimi – USB dhe USB Type-C

Karikimi super i shpejtë me deri në 45 W

Zotëroni pajisje elektronike për të shpejtuar procesin e karikimit

Mund të karikojë telefona, tablet dhe më shumë.

Strehimi i qëndrueshëm kundër zjarrit

Sistemi i sigurisë me 7 nivele

Mbështetje Full Quick Charge 4.0+

Mbështetje e plotë e Samsung AFC

Mbështetje e plotë Huawei FCP

Mbështetje e plotë Huawei SCP

Mbështetje e plotë PE 2.0

Mbështetje e plotë PE 1.1, SFCP

Mbështetje e plotë Apple 2.4A

Mbështetje e plotë USB-C Power Delivery 3.0

E përputhshme me 12-24V

instalimet.

Karikues i shpejtë i vërtetë

Karikuesi dixhital Mcdodo, ndryshe nga karikuesit e lirë, karikohet realisht me QC 4.0+, Samsung AFC, Huawei FCP dhe Apple 2.4A!

Një çip  siguron karikim të qëndrueshëm dhe të shpejtë që është deri në 4 herë më i shpejtë se karikuesi tipik që vjen me telefonin tuaj.

Karikuesi ngarkohet në një interval të ndryshueshëm të rrymës prej 1-5A dhe 5-20V

1,400 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close