, ,

Koke Karikimi Gan 47 W Super Fast Charger USB + Type C


Koke Karikimi Gan 47 W Super Fast Charger USB + Type C

Mcdodo GaN Mini 47W

Dizajni elegant, minimalist dhe teknologjia më e fundit GaN do t’ju bëjnë të ecni përpara. Me një fuqi prej 47 vat dhe një peshë më të lehtë se ajo e një iPhone, mund ta përdorni për të karikuar jo vetëm telefonin inteligjent, por edhe laptopin ose pajisje të tjera. Ky është një revolucion i vërtetë.

Përparësitë kryesore:

Fuqia prej 47 W – e zhvilluar posaçërisht për ultrabooks moderne dhe smartfonë me karikim të shpejtë

Ngarkimi i shpejtë – PD 3.0, PPS, QC 3.0, FCP, SCP, Apple 2.4A, Samsung AFC, BC 1.2

Karikoni 2 pajisje në të njëjtën kohë

Dizajn elegant dhe kompakt.

Çipi i kontrollit rregullon furnizimin me energji të pajisjes dhe kështu e mbron atë nga dëmtimi

Frekuenca e tensionit 100-240 V dhe 50-60 Hz, e cila garanton përdorshmëri në mbarë botën.

GaN është e ardhmja

GaN është formula kimike për nitridin e galiumit – një gjysmëpërçues që revolucionon industrinë e karikuesve. Transistorët me bazë GaN janë më të kursyer dhe efikas. Kjo i bën karikuesit e mëdhenj dhe të pafuqishëm jashtëzakonisht kompakt dhe të gjithanshëm.

Duke përdorur teknologjinë më të fundit, madhësia e karikuesit është zvogëluar deri në 60% dhe pesha e tij me 40% krahasuar me karikuesin standard USB-C të Apple për MacBook.

parametri

Modeli: CH-8581

Emri: Mini 47W EU

Ngjyra: E zezë

Përputhshmëria: Universale

Numri i porteve USB: 2

Fuqia hyrëse: 100-240V, 50/60Hz, 1.5A

Fuqia dalëse:

4,5V/5A, 5V/4,5A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/2,25A

Kodi i prodhuesit: CH-8581

2,000 L

SHOPPING CART

close