,

Koke Karikimi Apple Macbook 61W


Përshtatësi i energjisë USB-C 61W ofron karikim të shpejtë dhe efikas në shtëpi, në zyrë ose në lëvizje. Është karikues PD i tipit C me dalje multi: mund të karikojë, sinkronizojë dhe transferojë lehtësisht të dhënat për Apple Macbook,pershtatshmeri me efikase me Macbook Pro 13 inç.Përshtatës i tipit C 61W eshte bere nga materiale me cilësi të lartë dhe me mbrojtje sigurie të OCP,OLP,OSP,OTP, është i pajisur me teknologji të avancuar PD, i përdorur gjerësisht për laptopë, kompjuterë, smartfonë, tabletë të mbështetur nga Type-C dhe më shume.Me chip sigurie te instaluar.

3,390 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close