, , , , ,

Koke Karikimi 65 w Gan per Smartphone Tablet Laptop


Koke Karikimi 65 w Gan per Smartphone Tablet Laptop

Sa do të shpenzoja për një karikues të vogël të shpejtë që do të karikojë çdo pajisje?

Me siguri po ia bëni vetes këtë pyetje në kokën tuaj dhe po kërkoni një pajisje që do të karikojë gjithçka, nga ora deri te laptopi, dhe shpejt!

Nëse përgjigja për këtë pyetje është PO, atëherë kjo është një shenjë që keni ardhur në vendin e duhur dhe thjesht duhet të shikoni pajisjet tona 😉

Kjo është seria Mcdodo Mecha!

Karikues i shpejtë, kompakt dhe i vogël.

Ky është karikuesi më i mirë 65W në treg!

Fitues i çmimit prestigjioz Reddot 2021 dhe Design Award 2021

Harrojeni një mori karikuesish dhe ngarkoni gjithçka me një, shpejt dhe me lehtësi

3,300 L

SHOPPING CART

close