Kodak DVD-R


Kodak DVD-R 

• Kapaciteti: 4.7 GB / 120 min

• Shpejtësia maksimale e shkrimit 16x

• E përkryer për regjistrimin e të dhënave, filmave, videove, muzikës, fotove etj

• Disqet që mund të regjistrohen me shkrim (R) e bëjnë regjistrimin të pandryshueshëm, të mirë për arkivimin dhe ndarjen e skedarëve të çmuar, pa viruse kompjuterike

• Sasia ( paketim i plotë ) – 50 disqe

1,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close