-35%
, , ,

Kingston A400 SSD 120GB 240GB 480 GB 960 GB SATA Hard Disk


Drive inç Solid State SA400S37  për desktop dhe notebook- gri e errët

Ngarkimi dhe transferimi i skedarëve, 120 GB /240GB/ 480GB dhe 960GB.

Kingston A400 përmirëson në mënyrë dramatike përgjegjësinë e sistemit tuaj ekzistues me kohë të pabesueshme të ngarkimit, ngarkimit dhe transferimit në krahasim me disqet e ngurta mekanike.

Më i besueshëm dhe i qëndrueshëm se sa një hard disk

Ky SSD është 10 herë më i shpejtë se një hard disk tradicional1 për performancë më të lartë, shumë detyra me shumë përgjigje dhe një sistem në përgjithësi më të shpejtë.

Kapacitete të Shumëfishta

Ky SSD është projektuar për përdorim në ngarkesat e punës në kompjuter dhe fletore dhe nuk është menduar për mjediset e serverit. Kapacitete të shumëfishta me hapësirë ​​për aplikime ose një zëvendësim të hard drive.

2,300 L7,800 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
SKU: N/A Kategori: , , ,
Memorje

128GB, 240GB, 480GB, 960 GB

SHOPPING CART

close