,

Kieslect Smart Calling Watch Ks2


Kieslect Smart Calling Watch Ks2

● Ekran AMOLED 2,01″FHD

● Dual Core, Triple Speed

● Ekran Super Dinamik GPU 2,5D

● Sensori biometrik i avancuar

● Menaxhim Shëndetësor 24/7

● Testoni 3 matjet shëndetësore me 1 trokitje

● Mbi 100 mënyra sportive

● Njohja inteligjente sportive

● 3ATM I papërshkueshëm nga uji

● Riprodhimi dhe kontrolli i muzikës

● Ekrani gjithmonë aktiv

● Fytyra Dinamike të Orës të modifikueshme

7,490 L

SHOPPING CART

close