Kieslect Smart Calling Watch Ks


Kieslect Smart Calling Watch Ks

▸ Ekran AMOLED shumëngjyrësh 1,78″

▸ Thirrje të qarta dhe të qëndrueshme me Bluetooth

▸ Trup i lëmuar metalik

▸ IP68 I papërshkueshëm nga uji

▸ Asistent i fuqishëm i AI Voice

▸ Paralajmërim jonormal i rrahjeve të zemrës

▸ Bluetooth v5.2

▸100 menyra sportive

▸ Bateria 3-6 dite

6,800 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close