-17%

Kieslect Calling Watch Kr


Kieslect Smart Calling Watch Kr

• Kieslect Smart Calling Watch Kr posedon çipin e 3-të në botë të thirrjeve bërthamore 2 në 1 që ju bën të shijoni një telefonatë të qetë me sinjal të fortë dhe lidhje të qëndrueshme pikërisht në kyçin e dorës

• Kieslect Kr është i pajisur me çipin e tretë të thirrjeve bërthamore 2-në-1 në botë, i cili del vetëm pas Apple dhe Samsung

• Ai ka një lidhje shumë të fortë Bluetooth ,më të qëndrueshme se shumica e telefonave që janë në treg, duke ju ofruar një përvojë të qetë thirrjesh kudo dhe në çdo kohë edhe në situatat më të papërshtatshme

• Kontrolloni muzikën dhe ndërroni këngët që ju pëlqen , pa e marrë celularin në dorë ose nga xhepi

• Mund të kryeni lehtësisht një telefonatë, të luani muzikë, të vendosni një alarm, të bëni një pyetje dhe më shumë me Al Voice Assistant të integruar

• Ora Kr mbështet 70 mënyra sportive dhe regjistron të dhëna efektive sportive

• Mund të njohë në mënyrë inteligjente lëvizjet tuaja dhe të fillojë regjistrimin e të dhënave sportive 

• Mund të zbulojë nivelin tuaj të stresit dhe të identifikojë gjendjen tuaj të humorit

• Mbrojtja e fjalëkalimit është e dobishme kur nuk dëshironi që të tjerët të futen në listën tuaj të kontakteve dhe informacione të tjera

• Vendosni një fjalëkalim për të mbrojtur privatësinë tuaj, ai gjithashtu do të bllokojë automatikisht ekranin kur të humbasë lidhjen me telefonin tuaj

4,800 L 5,800 L

SHOPPING CART

close