, , ,

Kieslect Lady Calling Watch Lora ( Lejla )


Kieslect Lady Calling Watch Lora ( Lejla )

▸ Kasë alumini pa zbehje

▸ Gjysmë AMOLED 1,32″

▸ Ekran shumëngjyrësh me pamje të plotë 3D

▸ Thirrje e qëndrueshme me Bluetooth

▸ Jetëgjatësia e baterisë 5 ditë

▸ 70 mënyra sportive

▸ IP68 I papërshkueshëm nga uji

▸ Android dhe iOS

▸ Xham me fortësi të lartë

▸ Bluetooth 5.2

▸ 70 menyra sportive

▸ Kapaciteti i baterisë: 280 mAh

▸ Cilësia e gjumit / Monitor 24h i rrahjeve të zemrës  / SpO2 / stërvitje për frymëmarrjen

5,990 L

SHOPPING CART

close