-11%

Kieselect K10 Smartwatch


Kieselect K10 Smartwatch

· Bluetooth 5.0

· Jetëgjatësia e baterisë 30 ditë

· Bateri Litium 330mAh 

· Ekran AMOLED 1,32”

· 13 mënyra sportive

· Monitorimi i rrahjeve të zemrës

· Monitorimi i oksigjenit në gjak

· IP68 i papërshkueshëm nga uji

· App-Support

3,990 L 4,490 L

Ora inteligjente Kieslect K10 përmban një dizajn ekrani me 4 shtresa që lejon çdo skaj te shkëlqej.

Është një orë premium me një dizajn të mrekullueshëm .

Vjen me një ekran retinë AMOLED 1.32″ me një rezolucion HD prej 360×360 piksele.

Kieslect K10 ofron monitorim të gjumit, i cili mund të përcaktojë më saktë fazën e gjumit (gjumi i lehtë, gjumë i thellë), monitoron frymëmarrjen dhe ofron analiza cilësore dhe sugjerime për përmirësim bazuar në një natë gjumi.

Është e pajisur me një sensor optik të avancuar gjurmues biologjik  që mund të kryejë monitorim 24-orësh të rrahjeve të zemrës. Mbulon zonat e rrahjeve të zemrës, duke ju mbajtur të vetëdijshëm  dhe jep paralajmërime kur rrahjet e zemrës suaj janë ngritur në mënyrë jonormale.

Ai gjithashtu përmban monitorim inteligjent 24-orësh të nivelit të oksigjenit në gjak.

Kieslect K10 është i papërshkueshëm nga uji IP68. Kështu që nuk duhet të shqetësoheni për orën.

Kieslect K10 vjen me 13 modalitete sportive të integruara. Aktivizoni një nga mënyrat sportive që ju nevojiten dhe, pasi të përfundojë ushtrimi, ora do të prodhojë një raport analitik përkatës i cili mund të shikohet edhe në celular. 

Sportet përfshijnë: Vrapimin, ecjen, ngjitjen me biçikletë, rrotullimin, joga, kapërcimin me litar, gjimnastikën, pingpong, ulje-ngritje etj,. 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close