Kasetofon Android per Ford 2/16 GB ( Me butona )


Kasetofon Android per Ford 2/16 GB ( Me butona )

– E përputhshme me Ford focus 2008-2011, Ford mondeo 2008-2011, Ford s-max 2008-2011, Ford C-Max 2008-2011, Ford Galaxy 2010-2012, Ford Kuga 2008~2012.  

– Mund te lidhni celularin me Bluetooth, mund të bëni ose merrni thirrje direkt në , gjithashtu mund të luani muzikë përmes funksionit A2DP

– Funksioni i kontrollit të timonit mbështetet, mund të ndërroni muzikën dhe të rregulloni volumin në çelësat e timonit në vend që të prekni ekranin

– Sistemi Android 10, mbështet shkarkimin e shumicës së aplikacioneve që ju nevojiten

– Android 10.0 OS, Quad Core, 2 GB RAM dhe 32 GB ROM, 2 USB deri në 2*128 GB memorie të zgjeruar.

– Sistemi i integruar i amplifikatorit DSP, i cili sjell efektin e përsosur të zërit në makinën tuaj.

– Moduli i integruar Apple CarPlay, mbështet versionin iPhone iOS 7.1 e lart për të përdorur funksionin më të fundit CarPlay.

– Moduli i integruar Bluetooth, i cili mbështet funksionin pa duar me A2DP Audio Streaming

– Modul i integruar GPS, i cili mbështet navigimin GPS offline, GPS gati për t’u përdorur.

– Moduli i integruar WiFi për internet

– Player multimedial i integruar Android, mund të luajë muzikë/video/foto nga disku lokal ose USB.

– USB i integruar, radio, RDS, WiFi, Ora, Kalendar.

– Mbështet funksionet e zgjeruara DAB+, DVB-T/T2, TPMS, OBD2, DVR, Kamera, AVIN, 3G, 4G etj.

– Mbështet kontrollin e timonit, më i lehtë dhe më i sigurt për të rregulluar volumin, për t’iu përgjigjur thirrjeve dhe për të ndërruar këngët gjatë vozitjes

10,500 L

I PERSHTATSHEM PER : 

– FORD Mondeo 2007-2011

– FORD Focus 2007-2010

– FORD S-Max 2008-2011

– FORD C-Max 2008-2010

– FORD Galaxy 2010-2011

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close