Kasetofon Android me hapje dhe me buton 2/16 GB


Kasetofon Android me hapje dhe me buton 2/16 GB

【Single Dinker Stereo 7″ HD me prekje】Ka një ekran me prekje HD 7″ që tërhiqet automatikisht që ju lejon të tërhiqni ekranin kur të keni nevojë dhe ta vendosni në tastierën qendrore kur nuk ju nevojitet. Kurseni hapësirë ​​në makinën tuaj. Ekrani me prekje është më i shpejtë dhe i përshtatshëm, i lehtë për t’u përdorur dhe instalimet elektrike të parzmoreve janë të zakonshme për shumicën e automjeteve

【Përputhshme me Carplay & Android Auto】Ka sistemin e integruar Apple CarPlay: lidheni me telefonin tuaj dhe sinkronizoni disa nga aplikacionet e telefonit. Aktivizoni navigimin përmes luajtësit MP5 të makinës, arrini kontrollin zanor, dëgjoni këngë dhe funksione të tjera. Për funksionin Android Auto: Shkarkoni aplikacionin Android Auto në telefonin tuaj celular, ai mund të përdoret nëpërmjet kabllit të të dhënave USB. Sistemi stereo i makinës është po aq i lehtë për t’u përdorur sa një sistem telefoni celular

【Bluetooth & FM Radio】 Luajtësi multimedial i makinës ka Bluetooth të integruar, kështu që mund të kryeni telefonata pa duar dhe të luani muzikë.  Kontrolli elektronik i plotë dixhital i kërkimit të stacionit të radios, akordim dixhital me performancë të lartë skanimi automatik i radios FM, memorie

【Mirror Link & Multi Play】Mbështet lidhjen Android/iPhone

Hapesire per kartën TF mbështet portën USB, ndërfaqe USB 2.0 me shpejtësi të lartë  mbështet riprodhimin USB dhe riprodhimin e muzikës AUX

9,990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close