Kasë për lekët ECD-460 S


Kasë për lekët

► 5 hapësira mbajtëse monedhash (letër) dhe 5 hapësira mbajtëse monedhash 

► Veshje pluhuri hibride me teksturë dhe konstruksione çeliku

► Permasat 45×45

► Sensor opsional  mikro-çelës 

► Brava me 3 pozicione

► Ofrohet hapje manuale

► 12V 

7,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close