, ,

Kase Kompjuteri Gaming Bloody GH-30


12,000 L

Panele qelqi të temperuar 4 mm

Paneli i xhamit të kalitur 4 mm në anë ju lejon të shfaqni ndriçimin e mrekullueshëm RGB.

Dizajn agresiv

Projektuar në mënyrë agresive për Bold. Aktivizoni stacionin tuaj të betejës.

7 Vende për zgjerim

Mbështet 3 karta grafike, hapësirë të bollshme, pa presion në instalimin e kartës grafike.

Maksimizoni rrjedhën e ajrit të ftohjes

Ky kuti përdor dizajn superior të rrjedhës së ajrit që e kanalizon ajrin nga pjesa e përparme e kasës përmes sipërme dhe pasme. Përmirësoni funksionin e ftohjes duke shtuar deri në 7 tifozë ftohës për brendësi më të fuqishme.

Zgjerueshmëri e shkëlqyeshme

Rogue mbështet motherboard deri në ITX, ATX, M-ATX; montohet për deri në 1 x HDD dhe 2 x SSD. (Shënim: Ne nuk ofrojmë sirtarin e diskut 3,5″)

Portat e dobishme hyrëse/dalëse

Një USB 3.0, një USB 2.0 e vendosur në panel për të dhënë akses të drejtpërdrejtë kur nevojitet.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

SHOPPING CART

close