, , ,

Kase jashtem per Hardisk HDD dhe SSD


Kase jashtem per Hardisk HDD dhe SSD

Suporton HDD dhe SSD me adhesi 2.5 Inch

Pra gjithe modelet e ssd apo hdd te laptop apo pajisjeve te tjerave

Shpejtesi e transferimit e shpejt

Material rezistues

1,300 L

SHOPPING CART

close