Karte Memorie Verbatim Premium 90mb/s


Karte Memorie Verbatim Premium 90mb/s

•Portativ dhe i shpejtë, ideal për të gjitha nevojat tuaja të ruajtjes

•Transferimi i të dhënave me shpejtësi të lartë

•Rezistente kundër ujit

•Rezistente kundër temperaturave te larta

•Rezistente kundër goditjeve

•Adapter shtesë 

800 L1,000 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
SKU: N/A Kategori:

SHOPPING CART

close