,

Karrige Gaming Xtrike Me GC-905


Karrige Gaming Xtrike Me GC-905 

– Kjo karrige lojërash luksoze në stilin sportiv ju ofron një ndjenjë pavarësie. Qoftë nëse përdoret për seanca intensive lojrash , qoftë për ditët tuaja të gjata të punës.

ERGONOMIKE: Dizajni i sediljes me hapesire të plotë. Mbështetësja e kokës e rregullueshme dhe jastëkët mbështetës të mesit, si dhe mbështetëset e krahëve ofrojnë rehati të gjithanshme.

Lëvizshmëria 4D: Gjeni pozicionin tuaj optimal duke ngritur ose ulur karrigen tuaj dhe duke u mbështetur midis 90°-170° gradë me rregullimin e tensionit të pjerrësisë dhe pozicionet e pafundme të kyçjes. Mbështetësit e krahëve të butë dhe të mbushur rrotullohen me karrigen ndërsa ajo shtrihet.

Ngjyra të theksuara me kontrast, por ruan një pamje profesionale, kjo karrige gaming mund të përdoret edhe si karrige zyre. 

19,500 L

SHOPPING CART

close