Karrige Gaming Bloody GC-30


Karrige Gaming Bloody GC-30

19,500 L

Ndërtim i fortë i kornizës

Korniza e fortë metalike e integruar është projektuar për të promovuar një pozicion të saktë ulur, është një karrige ergonomike për lojëra.

Baza mendore e qëndrueshme me 5 yje

Baza e fortë metalike ofron mbështetje të fortë për karrigen e lojërave, kapaciteti maksimal i peshës është deri në 600 KGS.

Lëkurë e rehatshme dhe e qëndrueshme

Materialet e tapicerisë hipoalergjike, komoditeti i prekshëm, kanë një kufi të mjaftueshëm sigurie dhe sigurojnë transferim optimal të nxehtësisë, si dhe rehati absolute gjatë gjithë jetës së shërbimit.

Mbështetëse krahësh të rregullueshme 3D

Lëkura e butë mbulon sipërfaqen dhe mbështet parakrahun për të lehtësuar presionin e kyçit të dorës dhe tendosjen e muskujve, gjë që maksimizon përvojën tuaj të lojës.

Mbështetja maksimale 150°

Mekanizmi ynë konvencional i pjerrësisë, i projektuar special, përballon detyra të rënda, ju siguron kontroll të plotë mbi pezullimin e karriges.

Lartësia e sediljes e rregullueshme

Lartësia e rregullueshme 8 cm për lehtësi me shumë detyra.

SIGURON KOFORTIN MAKSIM

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close