-12%
, , ,

Karikues Wireless MCDODO 2 në 1


~Teknologjia TEC bashkëpunon me ftohjen me dy bërthama turbo ciklon për të mbingarkuar në fuqi të lartë 15 W, duke arritur shpejtësinë e ventilatorit me shpejtësi të lartë 5000 rpm për të arritur shpërndarje të shpejtë dhe uniforme të nxehtësisë.

~Karikimi me valë: Për të parandaluar në mënyrë efektive baterinë e celularit, sapo telefoni celular të jetë plot me energji elektrike, ai vjen me një ndërprerje automatike për të shmangur karikimin e tepërt, së bashku me ndjenjën e sigurisë.

~Kablloja usb: Thjesht vendoseni telefonin tuaj brenda djepit të karikimit dhe më pas përfundon ndërkohë që ju kënaqeni duke parë shfaqjet tuaja të preferuara në këtë karikues me valë. Jo vetëm kabllon e karikimit, por edhe portin e karikimit të telefonit tuaj.

2,300 L 2,600 L

SHOPPING CART

close