Karikues Wireless dhe mbajtese tel per makine


Karikues Wireless dhe mbajtese tel per makine

– Dizajnuar posaçërisht për seritë iPhone 

– Karikim i shpejtë wireless

– Fuqia magnetike e fortë dhe e sigurt : E pajisur me 16 copë magnet me forcë të fortë dhe e aplikuar me një veçori unike të projektimit , duke siguruar thithje të fortë dhe duke e mbajtur telefonin tuaj sigurt pa prekur sinjalin e telefonit.

– Pamje e gjithanshme 360° me funksionim me një dorë 

– Instalim i lehtë


2,000 L

SHOPPING CART

close