, ,

Karikues wifi Magsafe 100% org


  • Karikuesi MagSafe bën që karikimi pa tel të bëhet i shpejtë. Magnetët e rreshtuar në mënyrë të përsosur i bashkangjiten iPhone 12 ose iPhone 12 Pro dhe sigurojnë karikim më të shpejtë pa tel deri në 15W.

    Karikuesi MagSafe ruan pajtueshmërinë me karikimin Qi, kështu që mund të përdoret për të karikuar pa tel iPhone 8 ose më vonë, si dhe modelet AirPods me një rast karikimi pa tel, siç do të bënit me çdo ngarkues të certifikuar Qi.

    Përvoja e shtrirjes magnetike vlen vetëm për modelet iPhone 12 dhe iPhone 12 Pro.

    Rekomanduar: Përshtatës i energjisë 20-USB-C (shitet veçmas)

8,600 L

SHOPPING CART

close