Karikues Segway për Scooter Nineboot


Karikues Segway për Scooter Nineboot

– Karikues i baterisë së skuterit elektrik Segway Ninebot është krijuar vetëm për të karikuar Segway Ninebot me 42V 1.7A 

– Mbrojtja e dizajnit të qarkut të shumëfishtë: mbrojtje nga qarku i shkurtër, mbrojtje nga mbirryma, mbrojtje jonormale e temperaturës, Fikja automatike për të siguruar karikim të qëndrueshëm dhe pa shqetësime.

– Karikoni në çdo kohë dhe kudo: Karikuesi i skuterit kick Segway pranon një gamë të gjerë të daljeve të energjisë midis ac100v~240v dhe është i pajtueshëm me kufij të ndryshëm të tensionit.

3,690 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close