, ,

Karikues dhe mp3 makine me bluetooth REMAX RCC-230


REMAX RCC-230 Series 2 USB 4.8A

Karikues i shpejtë makine.

Karikues USB me 2 porta + 1 lidhës Type-C.

Ekran dixhital, monitorim i tensionit në kohë reale.

Telefonatë Bluetooth, funksionim me një buton.

Çip Bluetooth 5.0, sistem mbrojtës i qarkut 6-fish.

Dekodimi i audios pa humbje.

Tensioni i hyrjes: DC 12V-24V.

Modulimi i frekuencës: FM 87.5MHz-108.0MHz.

Materiali i produktit: PC+ABS.

1,700 L

SHOPPING CART

close