, , ,

Karikues per Iphone 13 Pro Max USB-C Set Koke + FIshe 25 W


Karikues super i shpejtë (25W – USB C ) Për iPhone 13, 13pro, 13 pro max, 12, 11, X, XR

Karikues i  zgjedhur  për iPhone. Karikuesi i iPhone i pajisur me spin muri të shpërndarjes së energjisë USB Type C 25W, porta USB C me karikim të shpejtë siguron fuqi dalëse maksimale 25W, karikoni pajisjen tuaj deri në 3 herë më shpejt se karikuesi origjinal , duke karikuar iPhone 13 tuaj deri në 50% në vetëm 30 minuta, duke kursyer mbi 1,5 orë për ju.

Karikues i certifikuar nga Apple . Chipi Apple në kabull pajis funksionin e njohjes automatike të çipit. Certifikimi Apple MFI siguron përputhshmëri 100% të përsosur me pajisjet Apple. 

Pajisjet e përshtatshme të Apple. Përdorni kabllon e iPhone 13 Lightning me karikuesin 25W USB C për të aksesuar karikimin e shpejtë për iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max/SE 2020/11/ 11 Pro/11 Pro Max/XS/XS Max/XR/X 8 Plus, iPad, iPad Pro iPad mini iPad Air. Ky karikues 3.0 FAST karikon gjithashtu iPhone 7 6 Plus, iPhone 5 5c 5s SE Air pod me një shpejtësi origjinale karikimi.

Karikim i shpejtë efikas me siguri. Karikuesi  zotëron një sistem të integruar me shumë mbrojtje, duke shmangur mbitensionin, mbingarkimin, mbinxehjen, etj. Çipi inteligjent i përfshirë në kabllon Lightning të certifikuar nga MFI përputhet me rrymën e kërkuar nga Apple , karikoni pajisjen tuaj iPhone/iPad shpejt, në mënyrë të sigurt dhe të qëndrueshme. Gjatësia pa ngatërresë është e përshtatshme për t’u përdorur gjatë karikimit dhe sinkronizimit në shtëpi/zyre/udhëtim në shtrat, dhoma dhe më shumë.

990 L

SHOPPING CART

close